HTML

Android játékok

Hírek, tesztek az Android platformra megjelenő játékokról

Friss topikok

  • bekkácska: Ha bejött nektek az GTA 3, vagy alapból odáig vagytok a kocsikázós játékokért, akkor ez is tuti te... (2012.08.03. 12:19) Még két nap a GTA 3-ig

Címkék

Kötelező darabok

Androidjatekok 2011.10.29. 16:52

 

Kevés helyet foglalnak, mégis jó velük elütni az időt a buszon, vagy épp valamelyik ügyfélszolgálaton, amikor a lenyomtatott sorszámon ez áll:  Ön előtt 178an várakoznak.

Jet Car Stunts

Az egyik legjobb és legszebb casual játék, volt már szerencsém régebben az Iphone verzióhoz, de már létezik droidra is. Az utolsó pixelig egyezik az ios verzióval. Egyenes ági leszármazottja a legendás stuntsnak, itt azonban a felhők között kell lavírozni akadályokkal, ugratókkal, akrobatikus elemekkel teli pályákon, az extra rakétahajtással pedig szinte repül a kis autónk. Az irányítás egyszerre támaszkodik a giroszkópra és az érintőképernyőre. Mindenképpen kötelező darab. Market link. Market link az ingyenes lite verzióhoz.

 

 Death Worm

Óriásgilisztaként embereket gyilkolni Tremors módra, tökéletes öt perces kikapcsolódás. Az egymást követő pályákon új legyilkolandó ellenséget és visszatámadó felfalnivalót is dögivel találunk. Az egyre agresszívebb uzsonnafalatok ellen harci férgünk is fejlődik, vastagabb bőrt, extra sebességet és hasonló tömegmészárláshoz elengedhetetlen skilleket tápolhatunk. Market link. Ingyenes változat.

Air Control

Adott egy repülőtér, több kifutópályával, egyre nagyobb számban érkező repülőeszközökkel. A drága user pedig csak húzza a vonalakat az ujjával és próbálja leszállítani az összes gépet, ami persze egy idő után a lehetetlenhez közelít. Ki kell próbálni! Market link. Lite verzió.

Címkék: válogatás játékok android

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://androidjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr163338354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása