HTML

Android játékok

Hírek, tesztek az Android platformra megjelenő játékokról

Friss topikok

  • bekkácska: Ha bejött nektek az GTA 3, vagy alapból odáig vagytok a kocsikázós játékokért, akkor ez is tuti te... (2012.08.03. 12:19) Még két nap a GTA 3-ig

Címkék

SummitX Snowboarding

Androidjatekok 2012.01.13. 09:27

Árkád beütésű, valamely extrém sportot feldolgozó játékból nem voltunk agyonkényeztetve idáig, az eddigi próbálkozások inkább a casual gamereket célozták meg, mintsem a hardcore játékosokat. Ezt a hiányt igyekszik pótolni a SummitX Snowboarding, ami a napokban került fel a market kínálatába.

A fenti videóból is látszik, hogy grafikailag magasra került a léc, a táj grafikája, az effektek és a karakter animáció is nagyon rendben van, ráadásul a legnagyobb csapdát is elkerülték a fejlesztők, tapiképernyőn is remekül használható irányításrendszert készítettek.

Ami a játékmenetet illeti, 6 hegy 35 sípályáján döngethetünk, persze csak abban az esetben, ha minden pályát kinyitunk, ezt pedig minél több pont és pénzmag nyerésével valósítható meg.  Aktuális helyezésünk függ a pályán bemutatott trükköktől és a csúszás közben megspórolt időnktől. Egyes kapukon áthaladva plusz másodpercekre is szert tehetünk, a trükköknél pedig a kombófetisiszták szája fog széles vigyorra húzódni. A megszerzett pénzmagból új trükköket is vásárolhatunk a játék előrehaladtával. A sípályák nagyok, sok variációban teljesíthetőek, így egy-egy hegyen mindig lesz keresnivalónk, már csak az aktuális pontrekord megdöntéséért. Szóval a stílus rajongóinak kötelező darab!

A játék ingyenes verziója megtalálható a marketen, a 3120 forintos teljes változat pedig megéri a pénzét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://androidjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr943542056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása